Την ανοδική πορεία του κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2020, παρά την οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί παγκοσμίως λόγω της κρίσης του COVID-19 συνέχισε το Alliot Group. Ο όμιλος πρόσθεσε στο δυναμικό του 11 νέες εταιρείες-μέλη από τη Λατινική Αμερική, το APAC και το ΕΜΕΑ με αποτέλεσμα να επεκτείνει το εύρος του σε 69 χώρες συνολικά.

Ο Giles Brake, COO του Alliott Group σχολίασε:

«Στις αρχές του 2019, θέσαμε σε εφαρμογή μια νέα στρατηγική με στόχο τη γεωγραφική επέκταση του ομίλου, αλλά και την ενίσχυση των ευκαιριών για τις εταιρείες – μέλη μας σε όλο τον κόσμο. Τους τελευταίους 16 μήνες, έχουμε προσθέσει στο δυναμικό μας 33 νέες εταιρείες-μέλη και επεκταθεί σε 13 νέες χώρες. Μόνο για φέτος, έχουν υπογραφεί συμφωνίες με ανεξάρτητες εταιρείες σε πέντε νέες χώρες, το Μπαγκλαντές, την Κόστα Ρίκα, τη Σουηδία, την Υεμένη και τη Ζιμπάμπουε και έχουμε αυξήσει σημαντικά τις συνεργασίες μας σε Αργεντινή, Ισραήλ, Μεξικό, Νιγηρία, Νότια Αφρική και Τουρκία.

Παρά την τρέχουσα κρίση, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ομίλου μας και την αναζήτηση συνεργασιών που θα δώσουν νέες ευκαιρίες στα μέλη μας. Το μήνυμά μας προς τις ανεξάρτητες εταιρείες είναι ότι η ένταξη τους σε έναν διεθνή όμιλο θα τους βοηθήσει να επανέλθουν γρηγορότερα από την κρίση, ενισχύοντας σημαντικά τους πόρους και το προφίλ τους. Οι εταιρίες αναζητούν κάτι διαφορετικό από έναν συνεργάτη που ανήκει σε έναν παγκόσμιο όμιλο και εκτιμούν την προσέγγισή μας για επιχειρηματικές ενέργειες με γνώμονα τις γνώσεις λογιστών, δικηγόρων και άλλων έμπειρων επαγγελματικών συμβούλων, καθώς και την αποτελεσματικότητά μας στη διευκόλυνση της ανταλλαγής ιδεών και βέλτιστων πρακτικών.»

Ο Brake πρόσθεσε επίσης ότι το σχέδιο ανάπτυξης του ομίλου έχει σαν στόχο την επέκταση της σε συνολικά 100 χώρες, καθώς και μεγαλύτερη διείσδυση σε πολλές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.

Ο Colin Farmer, Πρόεδρος του Alliott Group, και συνέταιρος με την λογιστική εταιρεία Alliotts στο Λονδίνο, τονίζει τη σημασία της διατήρησης του διακριτικού προφίλ του ομίλου κατά την φάση ανάπτυξης και προσθέτει:

«Ο όμιλος διαθέτει καρδιά και ψυχή, και χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της οικογένειας, που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία 41 χρόνια. Ενώ, είναι σημαντικό να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε όλο τον κόσμο, δεν πρέπει να χάσουμε την εγγύτητά μας ή να αλλάξουμε τα πρότυπα μας. Η στελεχιακή ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο οδηγούν τον όμιλο προς μια κατεύθυνση που διασφαλίζει ότι παραμένουμε μια πολύ ελκυστική πρόταση για προοδευτικές ανεξάρτητες επαγγελματικές εταιρείες.»

Οι νέες εταιρείες που έχουν ενταχθεί στο Alliott Group το 2020 είναι: Vazquez Tercero & Zepeda (Μεξικό, νομικό γραφείο), Burcu Doner (Τουρκία, νομικό γραφείο), AAA Chambers (Νιγηρία, νομικό γραφείο), Nunes & Nunes Abogados (Αργεντινή, νομικό γραφείο), Titov & Partners (Σουηδία, νομικό γραφείο), Israeli & Israel (Ισραήλ, λογιστικό γραφείο), Muvingi & Mugadza (Ζιμπάμπουε, νομικό γραφείο), Old Bailey Chambers (Μπαγκλαντές, νομικό γραφείο), Accounting Group (Υεμένη), DVBS (Κόστα Ρίκα, νομικό και λογιστικό γραφείο) και Molenaar & Griffiths / STS Inc. (Νότια Αφρική, νομικό γραφείο).

Το Alliott Group αναμένεται να ανακοινώσει την επέκτασή του σε 70 χώρες το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

 

 

 

 

 

 

 

Share This