Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης παρακολουθούν το θέμα της μη καταβολής των 800 ευρώ σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διεκδικούν την παροχή λύσεων σε όποιες περιπτώσεις επαγγελματιών δικαιούνται το ποσό.

Στο πλαίσιο αυτό την προηγούμενη εβδομάδα μέσω σχετικής δημοσίευσης του insurance-eea.gr , επικοινώνησαν με το Επιμελητήριο 250 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, οι οποίοι για κάποιους λόγους (διαφορετικούς μεταξύ τους αλλά συγκεκριμένους)  δεν έλαβαν το συγκεκριμένο βοήθημα.

Ύστερα από επικοινωνία με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή, οι περιπτώσεις αυτές στάλθηκαν στην Αρχή  και ζητήθηκε από το Ε.Ε.Α. να εξεταστεί το αίτημά τους, και σε περίπτωση που διαπιστωθεί  αναίτια μη καταβολή του βοηθήματος, να διορθωθεί και να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι.

Να επισημανθεί ότι το ποσό το δικαιούνται  οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές οι οποίοι  τηρούν τα όσα προσδιορίζονται στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την  ειδική εγκύκλιο  της ΑΑΔΕ, οι οποίες είναι δημοσιοποιημένες και καταγράφουν με ακρίβεια τις προϋποθέσεις ένταξης στο βοήθημα των 800 ευρώ.

Share This