Την ετοιμότητα του ελληνικού τουρισμού στο να ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου την υποδοχή τουριστών υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την παρουσίαση  του ελληνικού τουρισμού, ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης.Η νέα καμπάνια, ανάφερε ο υπουργός Τουρισμού, ξεκινάει σήμερα κι ανοίγει τα φτερά της για να φθάσει στα πέρατα του κόσμου».

Ρεπορτάζ :Σοφία Μύτιλη

«Σας καλωσορίζω σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Που κρύβει μέσα της εθνική αξία»,τόνισε  ο Χ. Θεοχάρης, συμπληρώνοντας ότι «η  ψυχή της Ελλάδας δεν έκλεισε ποτέ. Παρέμεινε και παραμένει ανοιχτή πρόσκληση».

Θέλουμε οι επισκέπτες μας να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Κάθε μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη που κρύβει μέσα της, με τη γαλήνη στη ψυχή και στο πνεύμα.  Από τις 15 Ιουνίου ανοίγουμε επιλεκτικά. Με στοιχεία ευρωπαϊκών οργανισμών, αδιάβλητα. Ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο το αγαθό της υγείας.Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση, έτοιμοι να παρέμβουμε όπου μας πουν οι ειδικοί. Ώστε να έχουμε τον έλεγχο της υγείας μας.Έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής. Ώστε να μην επιτρέψουμε στη νόσο να επεκταθεί.Ενισχύουμε το ΕΣΥ σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς από την Αθήνα μέχρι το τελευταίο νησί της χώρας μας. Ώστε να έχει ο κάθε πολίτης και ο κάθε τουρίστας την φροντίδα που του αξίζει υπογράμμισε ο υπουργός.

 

Share This