Η Honda Motor συνέχισε την Τρίτη να απαγορεύει στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές εργασίας, μετά από ένα ζήτημα εσωτερικού δικτύου που θα μπορούσε να οφείλεται σε διαδικτυακή επίθεση, όπως δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας. Ενώ το πρόβλημα του δικτύου δεν θα επηρεάσει την εγχώρια παραγωγή και τις πωλήσεις, η Honda εξετάζει εάν αυτό επηρέασε τις δραστηριότητες στα εργοστάσια της στο εξωτερικό, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Η Honda συνέστησε στους υπαλλήλους της στα κεντρικά γραφεία της στο Τόκιο και αλλού να βρίσκονται σε άδεια την Τρίτη, καθώς ο έλεγχος σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό ως συνήθως. Η εταιρεία επιβεβαίωσε το πρόβλημα του δικτύου τη Δευτέρα και ανέστειλε την παράδοση οχημάτων καθώς αυτό εξασθένησε τον έλεγχο των αυτοκινήτων πριν από την αποστολή τους από τα εργοστάσια, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Αργότερα την ίδια μέρα, το σύστημα επιθεώρησης επανήλθε και η Honda συνέχισε τις αποστολές από τα εργοστάσιά της, με τους αξιωματούχους να σημειώνουν ότι η αυτοκινητοβιομηχανία περιορίζει τη χρήση προσωπικών υπολογιστών στην εταιρεία.

 

 

 

 

 

Share This