”Με την αυξημένη καθημερινά προκλητική στάση της Τουρκίας είναι επιτακτικό όπως διασφαλίσουμε ένα αρραγές και ενωμένο εσωτερικό μέτωπο ώστε οι προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, τονίζει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε γραπτή δήλωσή του με το πέρας της Σύσκεψης Αρχηγών Κομμάτων στο Προεδρικό, ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι ”είχαμε σήμερα την ευκαιρία να τύχουμε μιας ενδελεχούς ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον πολύ σημαντικό κύκλο επαφών που είχε το τελευταίο διάστημα με διάφορους ευρωπαίους ηγέτες όπως τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Μακρόν, την καγκελάριο της Γερμανίας κ. Μέρκελ”.

”Οι μέρες επιτάσσουν σύνεση και σωφροσύνη. Όπλα της Κύπρου είναι το διεθνές δίκαιο και θα πρέπει η χώρα μας να εξαντλήσει τα ερείσματα που διαθέτει, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και διεθνές επίπεδο. Η Ευρώπη θα πρέπει να διαδραματίσει τον ρόλο που της αρμόζει ώστε οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά”, καταλήγει ο κ. Νεοφύτου.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Share This