Η μετοχή της Sea Ltd σημείωσε άνοδο 9% ανακοινώνοντας διπλασιασμό εσόδων και επιβεβαιώνουν τους  επενδυτές που στοιχηματίζουν ότι η εταιρεία της Σιγκαπούρης που υποστηρίζεται από την Tencent Holdings Ltd. θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος ασιατικός κολοσσός στο Διαδίκτυο.

Τα συνολικά έσοδα της Sea αυξήθηκαν στα 882 εκατομμύρια δολάρια τους τρεις μήνες που έληξαν τον Ιούνιο, λόγω της ανάπτυξης της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Shopee και της Garena.

Η τιμή της μετοχής  εκτοξεύτηκε σε ένα μήνα αν και ανέφερε ότι οι καθαρές απώλειες διευρύνθηκαν περισσότερο από 40% στα 393 εκατομμύρια δολάρια, ενισχύοντας τη θέση της ως μετοχικού κεφαλαίου με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο τους τελευταίους 18 μήνες.

Η διογκούμενη αισιοδοξία η ζημιογόνος εταιρεία μπορεί μια μέρα να γίνει τόσο η Tencent όσο και η Alibaba της Νοτιοανατολικής Ασίας αύξησαν τις μετοχές της στη Νέα Υόρκη κατά περισσότερο από 810% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτό το καταπληκτικό ράλι έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο επόμενος κολοσσός στο Διαδίκτυο ή μια τεχνολογική φούσκα που πρόκειται να εκραγεί.

«Πιστεύουμε ότι η ταχεία μετάβαση στον ψηφιακό τρόπο ζωής είναι στην πραγματικότητα μια μόνιμη και μη αναστρέψιμη αλλαγή που θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Forrest Li σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη. Από την αρχική δημόσια προσφορά της στη Νέα Υόρκη το 2017, η Sea ενθαρρύνει τους επενδυτές και τους αναλυτές να επικεντρωθούν σε οικονομικές μετρήσεις που δεν συμμορφώνονται με τις γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές ή το GAAP.

Πηγή Bloomberg

 

Share This