Τ. Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση θα στηρίξει την αυτοδιοίκηση

08.09.20 | 14:18

Το δημαρχείο και σχολεία της Καισαριανής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας στα σχολεία της περιοχής.

Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους δήμους που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία για την πρόσληψη του προσωπικού καθαριότητα να ολοκληρώσουν το πολύ μέχρι αύριο τις διαδικασίες προκειμένου τα σχολεία να είναι απολύτως καθαρά και προετοιμασμένα τη Δευτέρα το πρωί.

Από το δημαρχείο της πόλης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι με την επίσκεψή του θέλει να διαπιστώσει ο ίδιος ποιο είναι το επίπεδο προετοιμασίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς για τα θέματα που έχει ευθύνη του υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή τα θέματα καθαριότητας και υλικοτεχνικής υποδομής.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για το ενδιαφέρον του για την Καισαριανή, γενικότερα, και για τις δυνατότητες που δίνονται στην πόλη για την κατασκευή έργων υποδομής μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” με στόχο, όπως είπε, “να δημιουργήσουμε την Καισαριανή της επόμενης μέρας”.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το 1ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής, καθώς και το 1ο Νηπιαγωγείο της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι διαπίστωσε πως “η προετοιμασία είναι σε πολύ καλό επίπεδο” και διαβεβαίωσε ότι “οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί θα πρέπει όλοι να θεωρούν δεδομένο ότι το υπουργείο Εσωτερικών, όπως και συνολικά η κυβέρνηση, θα είναι δίπλα στην Αυτοδιοίκηση να την στηρίξει, ώστε να πάνε όλα καλά την εφετινή σχολική χρονιά που έχει τις γνωστές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού”.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Σχετικά Άρθρα

Σκληρή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών κατά της Τουρκίας

Σκληρή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών κατά της Τουρκίας

«Οι δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων περί αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου έχουν απορριφθεί επανειλημμένως στο σύνολό τους με σειρά από επιχειρήματα, τα οποία περιέχονται και στις σχετικές επιστολές που η Ελλάδα έχει αποστείλει στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ»,...

Klarna: H«Νοσταλγία» ως βασικό θέμα αγορών για το 2022

Klarna: H«Νοσταλγία» ως βασικό θέμα αγορών για το 2022

Την πρώτη της ετήσια έκθεση, υπό την ονομασία «The Checkout», η οποία παρουσιάζει μια ανασκόπηση των καταναλωτικών τάσεων το τελευταίο έτος παρουσίασε η Κlarna Το καλάθι αγορών των καταναλωτών παγκοσμίως το 2022, απεικονίζει την «Νοσταλγία» ως κυρίαρχο θέμα της...

CSR Hellas: Έρευνα Hellenic ESG Barometer

CSR Hellas: Έρευνα Hellenic ESG Barometer

Έρευνα με τίτλο “Hellenic ESG Barometer” πραγματοποιούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, και το CSR Hellas. Η έρευνα θα αποτυπώσει τις απόψεις του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, της ανώτατης διοίκησης...

Join in the conversation

Leave a Comment

0 Σχόλια

Share This