Το δημαρχείο και σχολεία της Καισαριανής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας στα σχολεία της περιοχής.

Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους δήμους που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία για την πρόσληψη του προσωπικού καθαριότητα να ολοκληρώσουν το πολύ μέχρι αύριο τις διαδικασίες προκειμένου τα σχολεία να είναι απολύτως καθαρά και προετοιμασμένα τη Δευτέρα το πρωί.

Από το δημαρχείο της πόλης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι με την επίσκεψή του θέλει να διαπιστώσει ο ίδιος ποιο είναι το επίπεδο προετοιμασίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς για τα θέματα που έχει ευθύνη του υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή τα θέματα καθαριότητας και υλικοτεχνικής υποδομής.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για το ενδιαφέρον του για την Καισαριανή, γενικότερα, και για τις δυνατότητες που δίνονται στην πόλη για την κατασκευή έργων υποδομής μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” με στόχο, όπως είπε, “να δημιουργήσουμε την Καισαριανή της επόμενης μέρας”.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το 1ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής, καθώς και το 1ο Νηπιαγωγείο της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι διαπίστωσε πως “η προετοιμασία είναι σε πολύ καλό επίπεδο” και διαβεβαίωσε ότι “οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί θα πρέπει όλοι να θεωρούν δεδομένο ότι το υπουργείο Εσωτερικών, όπως και συνολικά η κυβέρνηση, θα είναι δίπλα στην Αυτοδιοίκηση να την στηρίξει, ώστε να πάνε όλα καλά την εφετινή σχολική χρονιά που έχει τις γνωστές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού”.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Share This