To Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή κατάλληλο για προετοιμασία παιδικών γευμάτων στη Γερμανία, Πολωνία και Κύπρο

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή ενισχύει την παρουσία του σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές αναπτύσσοντας εξαγωγική δραστηριότητα στη Γερμανία και άμεσα σε νέες αγορές όπως αυτές της Κύπρου και της Πολωνίας. Μια εξαγωγική δραστηριότητα που αναδεικνύει όχι μόνο τη δυναμική του αλλά και την υψηλή ποιότητά του αφού και στις τρεις αυτές χώρες το Κορπή, είναι κατάλληλο για την προετοιμασία παιδικών γευμάτων, βάσει της χημικής σύστασής του.

Η ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή αναγνωρίζεται συνεχώς τόσο από τους καταναλωτές που το προτιμούν, όσο και από διεθνείς φορείς του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, το εργοστάσιο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή, που λειτουργεί στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, απέσπασε 1o από όλα τα εργοστάσια νερού στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως τη διεθνή πιστοποίηση AWS (Alliance for Water Stewardship) που αφορά την άρτια λειτουργία του εργοστασίου και την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Η σημαντική επιστημονική γνώση και εμπειρία που έχει αναπτύξει η Nestlé Waters σε θέματα ποιότητας και καινοτομίας, η ισορροπημένη σύσταση και οι υψηλές προδιαγραφές στο εργοστάσιο της Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.