Σε αυτή τη χώρα οι πολίτες θα πληρώνονται για να μένουν υγιείς!

16.09.20

Μια αλλιώτικη συνεργασία κάνουν η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης και η Apple στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας διάρκειας δύο ετών με την ονομασία «LumiHealth», η οποία αφορά τον εντοπισμό και την επιβράβευση κατόχων Apple Watch και συσκευής iPhone.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης θα μπορούν να κερδίζουν έως και 380 δολάρια Σιγκαπούρης ή (280 δολ. ΗΠΑ), σε ανταμοιβές και κουπόνια, εάν ολοκληρώνουν στόχους και «αποστολές» που θα τίθενται μέσω της εφαρμογής.

Οι στόχοι θα μπορούν να ολοκληρώνονται με περπάτημα ή άλλου είδους σωματική άσκηση, όπως κολύμβηση και γιόγκα και η εφαρμογή LumiHealth θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και υπενθυμίσεις για εξετάσεις υγείας και εμβολιασμούς. Οι προκλήσεις ευεξίας (challenges) που θα τίθενται, θα ωθήσουν τους χρήστες να κάνουν καλύτερες επιλογές στη διατροφή τους, καθώς και να βελτιώσουν τις συνήθειες ύπνου που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα LumiHealth είναι εθελοντικό και στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι είναι σχεδιασμένο να διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών.

Ολα τα στοιχεία των χρηστών θα είναι κρυπτογραφημένα και κανείς δεν θα μπορεί να τα πουλά ή να τα μοιράζει για διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με την Apple.

Πηγή Bloomberg

 

Σχετικά Άρθρα

Τραγούδια του Φραντς Σούμπερτ με θέμα την ελληνική αρχαιότητα

Τραγούδια του Φραντς Σούμπερτ με θέμα την ελληνική αρχαιότητα

Ο διεθνώς διακεκριμένος βαρύτονος Άρης Αργύρης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ τραγουδιού που φέρει τον τίτλο Ο ελληνικός Σούμπερτ το...

Ανακαλύφθηκε μια από τις μεγαλύτερες μαύρες τρύπες που έχουν βρεθεί ποτέ

Ανακαλύφθηκε μια από τις μεγαλύτερες μαύρες τρύπες που έχουν βρεθεί ποτέ

Μια από τις μεγαλύτερες μαύρες τρύπες, με μάζα πάνω από 30 δισεκατομμύρια φορές τη μάζα του Ήλιου, ανακάλυψε μια ομάδα αστρονόμων, αξιοποιώντας το φαινόμενο που ονομάζεται «βαρυτικός φακός». Η ομάδα, με επικεφαλής το βρετανικό Πανεπιστήμιο Ντέρχαμ, χρησιμοποίησε τον...

Δημιουργία ενός νέου Οργανισμού της ΕΕ για τα ναρκωτικά

Δημιουργία ενός νέου Οργανισμού της ΕΕ για τα ναρκωτικά

Η Επιτροπή χαιρετίζει τη σημερινή πολιτική συμφωνία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με μια ενισχυμένη εντολή για τη δημιουργία ενός νέου Οργανισμού της ΕΕ για τα Ναρκωτικά. Ο νέος οργανισμός βασίζεται στα επιτεύγματα του Ευρωπαϊκού...

Join in the conversation

Leave a Comment

0 Σχόλια

Share This