Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως η ενσωμάτωση των 180 οχημάτων της MED BUSS & TRUCK CENTER AE του ομίλου Παπαδάκη στο στόλο του ΟΑΣΘ, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας.

«Σήμερα βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα πρώτα 54 οχήματα της εταιρείας που πλειοδότησε στο διαγωνισμό που έγινε από τον οργανισμό, ενισχύοντας έτσι την κίνηση σε όλες τις κύριες γραμμές, με προτεραιότητα αυτές της δυτικής Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Σκόδρας.

«Κάθε εβδομάδα», πρόσθεσε, «αρχής γενομένης από την επόμενη, θα ενσωματώνονται σταδιακά στον στόλο του ΟΑΣΘ, δέκα με δεκαπέντε οχήματα της προαναφερόμενης εταιρείας και έτσι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πλήρως εντός του Δεκεμβρίου».

Πάντως, όπως τόνισε, «από σήμερα κυκλοφορούν εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης περί τα 270 με 280 οχήματα συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των 54». Επισήμανε, δε, ότι εάν προστεθούν σ’ αυτά και τα 125 λεωφορεία τα οποία έχουν δρομολογήσει τα ΚΤΕΛ στις εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος γραμμές, τότε «από σήμερα, οι αστικές συγκοινωνίες διαθέτουν περί τα 400 λεωφορεία στη διάθεση του επιβατικού κοινού».

Με την ενσωμάτωση και των υπόλοιπων 126 οχημάτων της προαναφερόμενης εταιρείας, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν περί τα 530 οχήματα συνολικά, εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Share This