Μια σημαντική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον κ. Απόστολο Αποστολάκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) από μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας σε αναγνώριση της έμπρακτης προσφοράς και στήριξής των μελών της σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2020 έλαβε χώρα στα γραφεία Διοίκησης του ΟΚΑΑ ΑΕ, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού του ΕΟΔΥ, μια σεμνή τελετή απονομής Τιμητικής Πλακέτας προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ), από μέρους του Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Κουτσιβίτη, Διοικητή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Τριαντάφυλλου, Διοικητή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αττικής.

Αφορμή για την βράβευση αποτέλεσε η δωρεά από μέρους του Οργανισμού τον περασμένο Ιούνιο, συνολικά 77 σετ καινούριων ελαστικών για τις μηχανές των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αττικής, εισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην ασφάλεια των αστυνομικών-αναβατών τους.

Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, Απόστολος Αποστολάκος : «Η βράβευση μας αντανακλά το σύνολο του δυναμικού και των επαγγελματιών του ΟΚΑΑ ΑΕ, καθώς αναγνωρίζουμε την σημαντική όσο και καθημερινή προσφορά τόσο της Άμεσης Δράσης, όσο και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας στους χώρους που εργαζόμαστε, κινούμαστε και ζούμε, εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η προσφορά από μέρους μας μπορεί να εκληφθεί ως ένα ελάχιστο δείγμα έμπρακτης ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειάς μας. Από την πλευρά του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πως πάντοτε θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, δρώντες ως αρωγοί στήριξης και ικανοποίησης των αναγκών τους. Πρόκειται για το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοση των άριστων υπηρεσιών τους προς το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα».

Εταιρικό Προφίλ
Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑA ΑΕ), ιδρύθηκε το 1955 με την επωνυμία Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών.

Το 1970 μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του οι χονδρέμποροι νωπών κρεάτων, ενώ το 1989 μετονομάζεται σε Κεντρική Αγορά Αθηνών.

Το 1998 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών ΑΕ” και το 2004 ξεκινά ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών της.

Το 2011 απορροφάται η ΕΤΑΝΑΛ και το 2012 οι 11 ιχθυόσκαλες της χώρας μετατρέπονται σε υποκαταστήματα του ΟΚΑΑ ΑΕ. Το 2014 ενσωματώνεται στον Οργανισμό και η Κεντρική Λαχαναγορά της Πάτρας.

Σήμερα, ο ΟΚΑΑ ΑΕ αποτελεί ανώνυμη εταιρεία κοινής ωφέλειας που έχει ως μοναδικό μέτοχο την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.okaa.gr

 

Share This