MEAT DAY 2020
Διαδικτυακά: 9 Δεκεμβρίου, 11:00 με 18:00

ΤΟ ΝΈΟ ΨΗΦΙΑΚΌ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΌ EVENT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΆΔΟ ΤΟΥ ΚΡΈΑΤΟΣ!

11.00 – 11.15 ΕΝΑΡΞΗ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ, CEO O.MIND CREATIVES κ. Θεόδωρο Δημητριάδη –
Εισαγωγή στην Ενότητα από συντονιστή, Αρχισυντάκτη MeatPlace κ. Πάνο Κατσαχνιά
11.15 – 13.00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
«Ενίσχυση και Ανάπτυξη του Κλάδου του Κρέατος: Ευκαιρία ή Υποχρέωση; – Οι Θεσμοί απαντούν»
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΙ:
• Φωτεινή Αραμπατζή, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων –
• Γιώργος Οικονόμου, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) –
• Λευτέρης Γίτσας, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) –
• Γιάννης Φασουλάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων (ΠΕΝΕΚΖΖΩ)
• Κωνσταντίνος Μουτζούρης, Πρόεδρος του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Aπόστολος Αποστολάκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ)
• Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια, Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
13.00 – 13.30 ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
13:30 -15:30 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
«Ασφάλεια, Ποιότητα και Υγιεινή στη «Μετά-Covid» Εποχή – Συμβουλές & Λύσεις από τους ειδικούς»
• Χαράλαμπος Αγγελούδης, Διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA HELLAS
• Βαγγέλης Οικονόμου, Επίκουρος Καθηγητής, Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζ.Π. και Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Κτηνιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο
Πανεπιστήμιο, Θεσσαλονίκης –
• Αντώνιος Ζαμπέλας, Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
• Ειρήνη Μπαρδάνη, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ) –
• Βασίλης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Virtuous Triad – vasilis.theodossiou@virtuoustriad.com
• Ιωάννης Μπιζέλης, Καθηγητής Φυσιολογίας Παραγωγικών Ιδιοτήτων, Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών –
• Ανθή Λάγιου, Κτηνίατρος MSc, Τμήμα Σφαγείων, Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής
Ανάπτυξης και Τροφίμων –
15.30 – 16:00 ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
16:00 με 18:00 TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Επίσημοι Έλεγχοι – Αρμόδιες Αρχές – Νομικό πλαίσιο για τα Σημεία Λιανικής Πώλησης – Απορίες, Ερωτήσεις & Απαντήσεις»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ:
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος Τροφίμων της Kasalias Food Industry Consultants –
• Πάνος Κατσαχνιάς, Αρχισυντάκτης MeatPlace
Παρεμβαίνουν θέτοντας ερωτήματα οι:
1. Γιάννης Καλαμβόκης (Αθήνα)
2. Παναγιώτης Μουλκιώτης (Αθήνα)
3. Βαγγέλης Λύκος (Πειραιάς)
4. Γιώργος Μπατζακίδης (Ξάνθη)
5. Στάθης Ευσταθίου (Αλεξανδρούπολη)
6. Νίκος Μπαλαμπανίδης (Θεσσαλονίκη)
7. Κώστας Τσαούλης (Θεσσαλονίκη)
8. Μιχάλης Μονιούκας (Χίος)
9. Βασίλης Σταυρακόπουλος (Μύκονος)
10. Τσικάκης-Γιαννόπουλος (Σπάρτη-Τρίπολη-Καλαμάτα)
11. Φάνης Καμπούρης (Σέρρες)
12. Λευτέρης Ντουράκης (Ηράκλειο)
13. Κονταξής (Γιάννενα)
14. Γιάννης Παπαμάνος (Γιάννενα-Πρέβεζα-Λευκάδα)
15. Γιάννης Χατζηγρηγορίου (Λέρος)
16. Νίκος Κεχαγιάς (Καβάλα) 6944982544
17. Θανάσης Στεργίδης
ΤΟ ΝΈΟ ΨΗΦΙΑΚΌ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΌ EVENT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΆΔΟ ΤΟΥ ΚΡΈΑΤΟΣ!
MEAT DAY 2020
Διαδικτυακά: 9 Δεκεμβρίου, 11:00 με 18:00
ΔΗΛΏΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
18. Βασίλης Παρίσης (Λάρισα)
19. Γιώργος Ανάγνου (Καμένα Βούρλα)
20. Αντώνης Χατζάκης (Θεσσαλονίκη)
21. Απόστολος Κουκουρλής (Αθήνα)
22. Στράτος Δρακούλης (Αθήνα)
23. Λεωνίδας Μαθιουλάκης (Χανιά)
24. Γιάννης Μαρτάκης (Αθήνα)
25. Διαλεχτή Παυλάκη (Σέρρες)
26. Γωγώ Κυλερτζή (Χαλκίδα)
27. Γιώργος Ρούσσης (Αθήνα)
28. Άρης Χατζηαγόρου
29. Τάσος Σπυρόπουλος (Αθήνα)
30. Κώστας Ξύδας (ΑΒ)
31. Χρήστος Γρηγοριάδης (ΥΠΕΡ)
32. Κούλα Σεμερτζίδου (ΑΦΡΟΔΙΤΗ Α.Ε.Ε.)
33. Διαμαντής Χρυσόστομος (ΦΛΩΡΙΔΗΣ)
34. Βασίλης Ντεληφιλιππίδης (ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ)


 

DAIRY DAY 2020
Διαδικτυακά: 10 Δεκεμβρίου, 11:00 με 16:00

ΤΟ ΝΈΟ ΨΗΦΙΑΚΌ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΌ EVENT ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ!

11.00 – 11.10 Έναρξη Ημερίδας – Εισαγωγή στο θέμα από Εκδότη o.mind creatives – Θεόδωρο Δημητριάδη
& Συντονιστή, Θανάση Αντωνίου, Αρχισυντάκτη του περιοδικού
11.10- 12.30 Α’ πάνελ.
Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΎΝ ΟΙ:
• Κανταρτζής Γιώργος. Head of Fresh Processed Products
Purchasing Department. Διαμαντής Μασούτης ΑΕ.
• Μάκης Χαϊλαζόπουλος – Τα Καλούδια
• Σπύρος Καράλης- Τυροκομικά Καράλη,
• Ηλίας Κουτρομάνος – Τυροκόμος, Καρπενήσι
Αναλύει και δίνει στοιχεία από την αγορά η κα Σταματίνα Παντελαίου- ICAP
12.30 – 12.50 Διάλειμμα – Βίντεο Γνωριμία με τους Χορηγούς του συνεδρίου
12.50 – 14.10 Β’ πάνελ.
ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΟΙ:
• Αθανάσιος Γελασάκης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
• Κώστας Στειακάκης Τυροκομείο Στειακάκης
• Γιάννης Κατέρης Inox Design Kateris Α.Ε
• Νατάσσα Παγώνη- Τυροκομείο Παγώνη
• Πάνος Γιαννακόπουλος- Hansen
14.10 – 14.30 Διάλειμμα – Βίντεο Γνωριμία με τους Χορηγούς του συνεδρίου
14.30 – 16.00 Γ’ πάνελ
ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΞΑΓΩΓΕΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Συμμετέχουν, σχολιάζουν, απαντούν σε ερωτήσεις κοινού οι:
• Χριστίνα Ονάσογλου, Τυροκομείο Λύτρα, Τυροπαραγωγοί Θεσσαλίας
• Υψηλάντης Τζούρος- Ependysis,
• Απόστολος Ζηκούλης- Zia Insurance
• Θεοφύλακτος Μασούρας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
* Εκπρόσωπος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας
* Εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (Υφυπουργός Σκρέκας)
* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ

 

Share This