Στην εκπομπή «ΜΕGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τονίζοντας ότι ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος για τις αναστολές του Νοεμβρίου προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχει μια κατηγορία 24.000 εργαζομένων σε αναστολή που δεν έχουν υποβάλει στην «ΕΡΓΑΝΗ» τα στοιχεία τους.

Ο ίδιος στάθηκε στο ζήτημα που είχε προκύψει για χιλιάδες εργαζομένους σε αναστολή από κλειστές επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι στην κατηγορία των κλειστών επιχειρήσεων υπήρξαν 14.736 περιπτώσεις κατά τις οποίες σημειώθηκαν λάθη από τις επιχειρήσεις και των ίδιους εργαζόμενους.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Βρούτσης, υπάρχουν περίπου 24.000 εργαζομενοι που εντόπισε σε διασταυρωτικές εργασίες η «ΕΡΓΑΝΗ», οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει στο σύστημα ως όφειλαν τα στοιχεία τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό για αυτούς τους πολίτες ώστε να υποβάλουν όσο ταχύτερα μπορούν τα στοιχεία τους και να λάβουν τα χρήματά τους ακόμη και εντός του Δεκεμβρίου αν γίνεται, είπε ο υπουργός Εργασίας διαβεβαιώνοντας ότι τα χρήματα τους δεν θα χαθούν.

 

Share This