ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή Πειραιας 24 στο Κανάλι Ένα 90,4 .

Αναφερόμενος στο έργο της Περιφέρειας, ο κ. Πατούλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει πολύ δουλειά και η μία θητεία δεν φτάνει για να ολοκληρώσεις το έργο σου. Είπε μεταξύ άλλων ,«Όπως από το Μαρούσι δεν έφυγα, γιατί έπρεπε να δημιουργήσω μία πόλη, όπου ο πολίτης θα πάει σε μία άλλη εποχή και κατόπιν να φύγω. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια. Δεν είναι σκαλοπάτι η Περιφέρεια, είναι τρόπος πολιτικής αλλαγής όλων, που θα το γευτεί πρώτα ο πολίτης και μετά εμείς θα πούμε ότι αφήσαμε ένα στίγμα και μπορούμε να φύγουμε. Άρα η δεύτερη θητεία είναι σίγουρα πιο ώριμη, πιο ολοκληρωμένη, με στρατηγικές που ξεκινάμε που θέλουν μία πενταετία ολοκλήρωσης για να αλλάξει όλο αυτό το οποίο θεωρούμε ότι πρέπει να αλλάξει στην Αττική μας να γίνει πρότυπη περιφέρεια υγείας, πράσινη περιφέρεια πρότυπη περιφέρεια σε πολλά θέματα και στην Ευρώπη».

Μιλώντας για την επόμενη μέρα της πανδημίας ο κ. Πατούλης είπε πως από τις αρχές του χρόνου η Περιφέρεια Αττικής, έχει προκρίνει πρόγραμμα 250 εκατομμυρίων ευρώ για 40.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.