Το Soft1 Cloud ERP Series 5 στην Polyeco

14.07.21

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας η Polyeco ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και αξιοποίησης αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, Daskar Technology, ενοποιώντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της Polyeco αλλά και τη διαχείριση CRM σε μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης. Με τις καινοτόμες λειτουργίες του Soft1 Cloud ERP Series 5, η εταιρεία αυτοματοποιεί πλήθος καθημερινών χρονοβόρων εργασιών όπως η αγορά υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών ή οι εγκρίσεις δαπανών, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του λειτουργικού της κόστους.

Πλήρως προσαρμοσμένο στα δεδομένα της νέας νομοθεσίας, το Soft1 Cloud ERP Series 5 διασυνδέει την Polyeco με την ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο, υποστηρίζοντας όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την υποχρεωτική διαβίβαση δεδομένων και την τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myData. Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting και πλήθος έτοιμων εκτυπώσεων, η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες πληροφόρησης της Διεύθυνσης Λογιστηρίου καθώς και των υπόλοιπων τμημάτων της εταιρείας. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας -σε ελάχιστο χρόνο- σύνθετων φορμών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μεταφορά των επικίνδυνων αποβλήτων.

Ο κ. Ιωάννης Κορομηλάς, ERP Consultant/Programmer στην Polyeco, επεσήμανε σχετικά: «Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί μία σύγχρονη και εύχρηστη λύση λογισμικού με πληρότητα λειτουργιών, που προσφέρει αυξημένη ταχύτητα στην καθημερινή μας λειτουργία. Ήδη, από τους πρώτους μήνες χρήσης της εφαρμογής, έχουμε ελαχιστοποιήσει το χρόνο καταχωρήσεων κατά 60%, εξοικονομώντας πολύτιμες εργατοώρες».

Με την ενοποίηση Εμπορικής Διαχείρισης και CRM, η Polyeco έχει πλήρη εικόνα -ανά πάσα στιγμή- για το σύνολο των καθημερινών εργασιών της, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας leads και της παρακολούθησης των συναλλασσομένων της. Την ίδια στιγμή, το Soft1 Cloud ERP Series 5 προσφέρει στα στελέχη της εταιρείας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση έργων και προϋπολογισμών, την καταγραφή αυτοψιών και δειγματοληψιών και την αυτόματη παραγωγή εντύπων -επικίνδυνων και μη- αποβλήτων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΜΕΓΑ με το πρόγραμμα Babytree φυτεύει ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται

Η ΜΕΓΑ με το πρόγραμμα Babytree φυτεύει ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται

Πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τις μελλοντικές γενιές, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με μετρήσιμο και ουσιαστικό όφελος για το περιβάλλον,...

Ποια είναι η πρόοδος κατασκευής νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου (video)

Ποια είναι η πρόοδος κατασκευής νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου (video)

Η πρόοδος κατασκευής της Πατρών – Πύργου ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης του 11ου Regional Growth Conference, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών από 16-18/3/2023. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, σε σχετική...

Επιχειρηματική αποστολή 14 εταιρειών στην Αίγυπτο

Επιχειρηματική αποστολή 14 εταιρειών στην Αίγυπτο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αίγυπτο διοργάνωσαν επιχειρηματική αποστολή στην Αίγυπτο (Κάιρο) από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2023. Στην αποστολή συμμετείχαν 14 εταιρείες με 22 εκπροσώπους, από τους...

Join in the conversation

Leave a Comment

0 Σχόλια

Share This