Το Πλαίσιο προσφέρει 11.732 σχολικά είδη σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, το Πλαίσιο, με τη σημαντική συνεισφορά των καταναλωτών και σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, συγκέντρωσε και πρόσφερε 11.732 σχολικά είδη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση γονέων και παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, σε μία πρωτοβουλία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με στόχο να συνειδητοποιήσουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα καταστήματα Πλαίσιο Αλίμου και Αγίας Παρασκευής, στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου, όπου οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν σχολικά είδη και να προσφέρουν τη δωρεά τους στους εθελοντές της Ένωσης που βρίσκονταν εκεί.

Συνολικά, στην ενέργεια βοήθησαν 23 εθελοντές της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, καθώς και εθελοντές της ομάδας “Πλάι σου”. Η αρχική προσφορά των καταναλωτών άγγιξε τα 5.866 τεμάχια, ενώ στη συνέχεια το Πλαίσιο την διπλασίασε, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες ακόμη περισσότερων άπορων παιδιών, προσφέροντας συνολικά στην οργάνωση 11.732 τεμάχια.

Έχοντας ως βασικό πυλώνα ευαισθητοποίησής του την εκπαίδευση, το Πλαίσιο εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, για να τους προσφέρει τα απαραίτητα σχολικά είδη, εξασφαλίζοντας, έτσι, ότι όλα θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά με χαμόγελο.

Το “Μαζί για το Παιδί” και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα. Η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της χώρας μας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με την παράδοση των προϊόντων από εθελοντές της ομάδας “Πλάι σου” στις εγκαταστάσεις της Ένωσης, μαζί με τις καλύτερες ευχές προς τα παιδιά και το σημαντικό έργο της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.