The Greeks Are Back: Στις 23/11 η 2η Διάσκεψη

Στις 23 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η 2η Διάσκεψη The Greeks Are Back, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή Ελλήνων – ανώτερων στελεχών που εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, σε σημαντικές χώρες του κόσμου.

Με τον όρο «The Greeks Are Back» ορίζεται η πρωτοβουλία που οργανώνεται από την Public Affairs and Networks και αφορά την οργάνωση μιας ετήσιας διάσκεψης Ελλήνων – ανώτερων στελεχών που εργάζονται στο εξωτερικό, για να συζητήσουν και να προτείνουν συγκεκριμένες δημόσιες πολιτικές για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Για ακόμα μία φορά, την δεύτερη σερί, έρχονται στην Ελλάδα, σε μια δομημένη διάσκεψη, σημαντικά στελέχη μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού, για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις προτάσεις τους για το πώς μπορεί να καταστεί η Ελλάδα ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

Στην διάσκεψη περιλαμβάνονται συζητήσεις σε ολομέλεια και σε έξι Ομάδες Εργασίας, οι οποίες θα επικεντρωθούν σε κρίσιμα πεδία όπως η Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία, το Ταμείο Ανάκαμψης, η Νέα Οικονομία, το Αποτελεσματικό Κράτος, το Real Estate και η Υγεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.