Κατά την διάρκεια του 2023 αναμένεται να αρχίζει ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.
Το ύψος της επένδυσης κυμαίνεται στα 15-20 εκατ. ευρώ, βάσει όσων επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, Αθανάσιος Ψαθάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο του συμποσίου που διοργάνωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Hellas), με τίτλο “Η Θεσσαλονίκη πύλη ανάπτυξης για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο 2.0”.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο του επενδυτικού σχεδίου της ΕΤΒΑ ύψους 70 εκατ. ευρώ, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το 2026, και το οποίο μάλιστα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 εκατ. ευρώ “με μια μικρή μόχλευση”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.







