Η σημασία της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης

Επίσκεψη στους χώρους της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας DEMO SA στην Τρίπολη, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Δημήτρη Δέμο.

«Η φαρμακοβιομηχανία DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας 600 νέες θέσεις εργασίας στην Τρίπολη.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι τα κίνητρα που δώσαμε στις φαρμακευτικές εταιρείες, ώστε να επενδύσουν στη χώρα μας, αποδίδουν.» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της επίσκεψης. «Θωρακίζουμε από την Τρίπολη όλη την Ε.Ε. Είναι ένα έργο της Ευρώπης και ξεκινάει από εδώ, και είμαστε πολύ περήφανοι» δήλωσε από πλευράς του ο Δημήτρης Δέμος.

Ακολούθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μέλους του Σ.Β.Π.Ε. «ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ», όπου ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας ανακύκλωσης, ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας και συζήτησε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία πλαστικών στην Ελλάδα.