«Αντάρτικο» κατά του Ανδρουλάκη από τον «παλιό»;

Οι δημοσκοπήσεις όπως όλα δείχνουν δεν «ευνοούν» αυτή την εποχή το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον πρόεδρό του Νίκο Ανδρουλάκη… Και αν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημά του, τότε η κατάσταση θα ήταν ελεγχόμενη!

Όμως όπως όλα δείχνουν έχει «φίδι στον κόρφο του» (σχηματικά το λέμε αυτό) μια και οι φιλοδοξίες του Ανδρέα Λοβέρδου να πάρει στα χέρια του το ΠΑΣΟΚ, καλά κρατούν! Ο πρώην υπουργός, ο οποίος κάποια στιγμή αποχώρησε από το Κίνημα, για να ιδρύσει το δικό του κόμμα, ήταν ένας εκ των διεκδικητών πριν από περίπου ένα χρόνο στη μάχη της ηγεσίας μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, όμως δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο, και έμεινε πίσω από το δίδυμο των βασικών μονομάχων, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου… Αυτό όμως δεν τον αποδυνάμωσε! 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε επιλέξει τη διακριτική αποστασιοποίηση από τις επιλογές και το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χάνει ευκαιρία να βάλει το «πιστόλι στο τραπέζι» και να κριτικάρει με ευγενικό τρόπο τα λάθη του Προέδρου. Και αυτός είναι ένας λόγος που δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι την «επόμενη μέρα» ο Ανδρέας Λοβέρδος θα βγει μπροστά και θα αμφισβητήσει (ανοιχτά πλέον) τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.