Μία συνεργασία έκπληξη, δύο σκηνές. 20, 21 και 23 Ιουνίου 2023
Στο τέλος κάθε επιτυχημένης συναυλίας, όλοι θέλουμε πάντα κι άλλο! Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί φέτος το καλοκαίρι μέσα από την εκρηκτική συνεργασία του Release Athens και του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ετοιμαστείτε για περισσότερους headliners, περισσότερα stages, περισσότερη μουσική!
Το Release Athens x SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αποτελώντας ταυτόχρονα αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023. Με την υποστήριξη του ΙΣΝ, τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες τo εισιτήριο θα είναι ακόμα πιο προσιτό με πρόσβαση και στις δύο σκηνές.
H Ισπανίδα Superstar Rosalía θα είναι η πρώτη headliner του Release Athens X SNF Nostos.
Η Rosalía, το απόλυτο pop icon των ημερών μας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα την Τρίτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για να μας αποδείξει επί σκηνής πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη pop: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.
Την Τρίτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, ετοιμαστείτε για ένα show που οι New York Times χαρακτήρισαν ως “μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Rosalía είναι ένα παγκόσμιο pop είδωλο του μεγέθους της Beyonce και της Rihanna”.
Οι RӦYKSOPP (Πλατεία Νερού) & TASH SULTANA (Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ) headliners στις 21 Ιουνίου 2023
To πάντοτε ανήσυχο ντουέτο των Röyksopp θα ανέβει ως headliner στη σκηνή της Πλατείας Νερού, φέρνοντας μαζί του μια πραγματικά μεγάλη και φαντασμαγορική παραγωγή, ενώ τη σκηνή του Ξέφωτου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα καταλάβουν οι Tash Sultana, το μουσικό φαινόμενο από την Αυστραλία, στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας.
SIOUXSIE (Πλατεία Νερού) & INTERPOL (Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ) headliners στις 23 Ιουνίου 2023
Η θρυλική Siouxsie, επιστρέφει μετά από 15 χρόνια, και θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού για να μας υπενθυμίσει γιατί θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες των τελευταίων δεκαετιών. Headliner στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα είναι οι υπέροχοι Interpol, το συγκρότημα που στις αρχές των 00s συντάραξε τη σκηνή της Νέας Υόρκης αλλά και ολόκληρο τον μουσικό κόσμο, επαναφέροντας τον ήχο του post punk και δίνοντάς του μία σύγχρονη διάσταση.
Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 10/2, στις 11:00, Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
Τα έσοδα των εισιτηρίων αποδίδονται αποκλειστικά στο Release Athens. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.
Παράλληλα, το ΙΣΝ θα προχωρήσει σε επιπλέον δωρεές ύψους €500.000 που θα φέρουν το όνομα SNF x Release Athens προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αποστολή την ενίσχυση της Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης θεματικής του φετινού SNF Nostos που είναι αφιερωμένη σε αυτή.







