Επιχειρηματική αποστολή 14 εταιρειών στην Αίγυπτο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αίγυπτο διοργάνωσαν επιχειρηματική αποστολή στην Αίγυπτο (Κάιρο) από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2023.

Στην αποστολή συμμετείχαν 14 εταιρείες με 22 εκπροσώπους, από τους επιχειρηματικούς τομείς: Ενέργεια, Κατασκευή, Επιμελητεία, Μεταφορά, Τουρισμός, Αρχιτεκτονικές μελέτες, Κατασκευή, Τρόφιμα, Εμπόριο, Φαρμακοβιομηχανία, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Γεωργία, Αυτοκίνητο, Διαχείριση υδάτων.

Το πρόγραμμα της αποστολής περιλάμβανε:

  • Συναντήσεις one-to-one με στελέχη του κλάδου που ελέγχτηκαν εκ των προτέρων για να ταιριάζουν με τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους των συμμετεχόντων, είτε αφορούσαν σε εκπροσώπηση, άμεσες πωλήσεις ή κοινοπραξίες στην τοπική αγορά.
  • Εκδηλώσεις δικτύωσης.
  • Ενημερώσεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με τις πολιτικές και τις τοπικές επιχειρηματικές πρακτικές και ευκαιρίες.
  • Επιτόπιες επισκέψεις σε τοπικές εγκαταστάσεις όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι τεχνολογίες / υπηρεσίες των εταιρειών.

Το AmChamGR πρόσφερε στα μέλη του την ευκαιρία να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες με εξέχουσες επιχειρήσεις στην Αίγυπτο και να αξιοποιήσουν νέους εμπορικούς οδηγούς, συνεργασίες και διεθνείς πωλήσεις. Οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή, απόκτησαν πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους και δημιούργησαν επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, διανομείς και αντιπροσώπους πωλήσεων. Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όταν διευκολύνονται από αξιόπιστα ιδρύματα όπως το AmChams, συμβάλλουν αποτελεσματικά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.