Έρχεται «γαλαζοκόκκινος πόλεμος» για τα… μάτια του Παππά

Η καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο για τον ρόλο του στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αναμένεται να είναι από τα θέματα που θα κυριαρχήσουν προεκλογικά, σε μια άγρια πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετοί εκτιμούν ότι ο «κολλητος» του Αλέξη, θα σαρώσει στον Νότιο Τομέα, και η πρωτιά του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από τη στιγμή που η κοινωνική βάση του κόμματος θα συσπειρωθεί γύρω από την υποψηφιότητά του.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι… ψαγμένοι, που εκτιμούν ότι, ανεξαρτήτως της έκβασης της μάχης των εθνικών εκλογών, ο Νίκος Παππάς θα λειτουργήσει στη συνέχεια ως… μπαλαντέρ για τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Σφάζονται» στην… ποδιά του τελικά!

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.