Γαλάνη και Φριντζήλα στο Μέγαρο Μουσικής

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα συναντιούνται μετά από χρόνια επί σκηνής… Οι σπουδαίες κυρίες του πενταγράμμου, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής για να διηγηθούν την ιστορία τους μέσα από πρωτότυπα κομμάτια και διασκευές μέσα από τη ματιά των νέων μουσικών που τις πλαισιώνουν.

Το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με υπέροχες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές που επιστρέφουν στο σήμερα, στον μαγικό σκηνικό κόσμο που δημιουργεί ο Άγγελος Μέντης υπό τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ.

Η παράσταση με τίτλο «Σ’ ένα κύμα του νότου» θα ενώσει τη φωνή των δύο γυναικών που ακόμα ονειρεύονται τη χαρά, τις λύπες, το φως, τους έρωτες και τα μαγικά μουσικά ταξίδια με φόντο τη Μεσόγειο: «Η κατάλληλη στιγμή νομίζουμε πως είναι τώρα. Η συνάντηση θα γίνει εκεί που ακόμα χτυπά η καρδιά. Στις αυλές των ερώτων, στις γωνιές που τρυπώνουν οι απουσίες, εκεί που λιάζονται οι καημοί, και ανασαίνει η προσμονή: στις γειτονιές των ανθρώπων. Απλώνουμε τα τραγούδια μας στον ήλιο του Νότου και… δεν ξεχνάμε» ανέφεραν με ενθουσιασμό!

Το πολυαναμενόμενο διήμερο live θα γίνει στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» την Παρασκευή και το Σάββατο 11 &12 Μαρτίου.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.