«Γλυκοκοιτάει» τις 1.100 μονάδες το Χρηματιστήριο

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται πάνω από τα επίπεδα των 1.080 μονάδων, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τος αργίες λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.083,74 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,91% .

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,97%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,85%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Μυτιληναίος (+2,40%), της Πειραιώς (+1,98%), της Aegean Airlines (+1,89%), της Eurobank (+1,87%) και της Alpha Bank (+1,82%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (-0,72%) και της Ελλάκτωρ (-0,49%).

Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Ασφαλειών (+3,315), των Βιομηχανικών Προϊόντων (+2,06%) και των Τραπεζών (+1,67%).

Ανοδικά κινούνται 55 μετοχές, 9 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Entersoft +5,12% και Κυριακούλης +4,67%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νάκας -5,04% και Epsilon Net -2,28%.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.