Η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 2023 στη Θεσσαλονίκη

Η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 2023 στη Θεσσαλονίκη, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου. Με 170 επιχειρήσεις εκ των οποίων οι 29 startups, με διεθνή «αέρα» και συμμετοχές από Λουξεμβούργο, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και Κύπρο, με δυναμική παρουσία των Περιφερειών και με βασικό πυλώνα τη θεματική «Tech 4 People» (Τεχνολογία για τους Ανθρώπους) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εστίαση στη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο

Στα περίπτερα 15, 13 και 14 σημαντικές εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το κοινό, προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και δίνοντας απαντήσεις για μια σειρά ιδιαίτερα επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία, όπως για παράδειγμα η Τεχνητή Νοημοσύνη. Υπό την οργανωτική ευθύνη των ΔΕΘ-HELEXPO, Be-Best και Industry Disruptors Game Changers η φετινή Beyond εστιάζει στη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο, θεματική που θα διέπει την πληθώρα των εκδηλώσεών της και στα 4 stages της διοργάνωσης. South-East Europe Beyond Leadership Dialogue, ευρωπαϊκό δίκτυο Creative Business Network, 10o Technology Forum με τίτλο «Spotlight on Israel» και η Επιστημονική Ημερίδα της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Δήμων Ελλάδος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» γύρω από τις καινοτομικές και τεχνολογικές εφαρμογές για ψηφιακό μετασχηματισμό στους ΟΤΑ είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις-δράσεις της φετινής διοργάνωσης.

Το ετήσιο συνέδριο του EBAN

Στο πλαίσιο δε των συνεργειών που ανέπτυξε φέτος η Beyond διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο του EBAN (European Business Angels Network) με πλήθος διεθνών επενδυτών στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», αλλά και οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr στο περίπτερο 12.

Beyondai App και Beyond Innovation Challenge

Η Beyond θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή της το Beyondai App, μέσω του οποίου, πέραν των γενικών πληροφοριών για την έκθεση, θα μπορεί κανείς να κλείσει ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και το Beyond Innovation Challenge, μια πλατφόρμα πιο στοχευμένου και εξειδικευμένου matchmaking, που αποτελεί συνδιοργάνωση της Beyond με την Ελληνική Ένωση Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών.

<img src="Beyond-2023-banner.jpg" alt="η-έκθεση-καινοτομίας">

Επίσης, Beyond και Livemedia θα δίνουν βήμα στους εκθέτες, προσκαλώντας τους σε ολιγόλεπτες συνεντεύξεις τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης στο περίπτερο 13, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους.

Οργάνωση

Συνδιοργανωτές της Beyond είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο δήμος Θεσσαλονίκης, το υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Χορηγοί και υποστηρικτες

Η Intracom Telecom και η Mytilineos είναι φέτος Χρυσοί Χορηγοί. Χορηγοί είναι η Info Quest Technologies σε συνεργασία με τη Cisco, ενώ υποστηρικτές είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ, ΗΕΤΙΑ, η Samsung, η Dell Technologies, η Infoteam Software, η Advanced Integrated Communication Ltd και η Diversity Charter.

Η Beyond πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.