Ανδρουλάκης: «Να γίνει το ΠΑΣΟΚ ξανά βασικός πυλώνας απέναντι στη συντήρηση»

«Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική αντιπολίτευση αύριο, και ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική επιλογή κυβέρνησης τα επόμενα χρόνια», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

«Εμείς τιμούμε τη λαϊκή ετυμηγορία. Θεωρούμε όμως, ότι αυτό συνέβη γιατί λειτούργησε ο μηχανισμός του φόβου για τα χειρότερα. Δηλαδή οι πολίτες δεν εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά φοβήθηκαν τα χειρότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Να γκρεμίσουμε τον μηχανισμό του φόβου και να διαμορφώσουμε τον μηχανισμό της ελπίδας για τα καλύτερα» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε:

«Κατ’ εμέ, την πατρίδα τη συμφέρει να υπάρχει μια άλλη πολιτική και όχι αυτή που έχει υιοθετήσει η Νέα Δημοκρατία. Αναξιοκρατία, διαφθορά, αδιαφάνεια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι στις προηγούμενες εκλογές «ο φόβος ήταν ότι ‘έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ’ και κέρδισαν με 20 μονάδες διαφορά. Είναι ο γνωστός ‘νέος φόβος’ που έχει ανακαλύψει ο κ. Μητσοτάκης. ‘Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία, γιατί θα σας χαλάσουμε τις διακοπές τον Αύγουστο’. Ωραίοι είναι αυτοί οι ‘φόβοι’, αλλά δεν υπάρχει πια δράκος. Ο ελληνικός λαός μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες του σε μια ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη αντιπολίτευση. Με εμάς ισχυρούς, η Νέα Δημοκρατία θα αναγκαστεί να μην έχει τέτοια συμπεριφορά βαθέως πελατειακού κράτους».

 

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.