Αχτσιόγλου: ”Ο Κασσελάκης δημιούργησε έναν επικοινωνιακό θόρυβο στην εκδήλωση”

Στα συμπεράσματα της εκδήλωσης της ΕφΣΥΝ για την Κεντροαριστερά με τίτλο μίλησε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την προσωπική της αποτίμηση της εκδήλωσης η κα. Αχτσιόγλου είπε ότι «πολύ επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση κόσμου και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία μεγάλη αγωνία ανάμεσα στους πολίτες για να μπορέσει να υπάρξει μία έκφραση ή ενός μετώπου πολιτικής δύναμης που θα βάλει έναν ανάχωμα απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζει η ΝΔ. Βασικά υπάρχει μία παραδοχή ενός κενού εκπροσώπησης όλων εκείνων των κοινωνικών δυνάμεων που σήμερα καταπιέζονται από τις πολιτικές της δεξιάς».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν απαντήθηκε το ερώτημα της εκδήλωσης και η αναφορά στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κα Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «από την αρχή το ερώτημα είπα ότι θα έπρεπε να διαβαστεί «ποια πολιτική δύναμη και με ποια στρατηγική» καθώς δεν είναι το πρόσωπο το θέμα όπως δεν είναι και από την άλλη πλευρά, είναι το ζήτημα των πολιτικών και των στρατηγικών που εφαρμόζονται.»

«Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ασφυκτιά και έχει την ανάγκη να εκφραστεί με έναν πιο κυρίαρχο τρόπο. Αυτή τη στιγμή είναι διασπασμένες οι δυνάμεις του μπλοκ από εδώ και αποδυναμωμένες» πρόσθεσε η ίδια.

Για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση η βουλευτής της Νέας Αριστεράς επισήμανε ότι «η εκδήλωση καταπολεμήθηκε έντονα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσαν να την ανατρέψουν και όταν πια έγινε επιχείρησε ο κ. Κασσελάκης να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να κάνει ένα επικοινωνιακό τρικ για να αλλάξει το κέντρο βάρους. Δεν επηρέασε η παρουσία του ούτε την ουσία της συζήτησης ούτε την επιτυχία της. Η παρουσία του ως προς την ουσία της συζήτησης ήταν ίδια με την απουσία του».

Για το πως αξιολογεί η ίδια την παρουσία του κ. Κασσελάκη είπε ότι «μου φάνηκε άλλη μία απόπειρα ενός επικοινωνιακού θορύβου και απλά επιβεβαίωσε ότι προτεραιότητά του είναι η επικοινωνιακή φασαρία και όχι την ουσία της πολιτικής.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.