Χρηματιστήριο: Στα ύψη κινείται η αγορά

Στα ύψη κινείται η αγορά της Αθήνας στο κλείσιμο της χρηματιστηριακής εβδομάδας. Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.408,74 μονάδες με άνοδο 0,27% και τον τζίρο στα 11,7 εκατ. ευρώ ενώ έχουν διακινηθεί 3,2 εκατ. τεμάχια.

Ο τραπεζικός δείκτης ενισχύεται ελαφρώς κατά 0,1% στις 1.232 μονάδες, ο FTSE σημειώνει άνοδο 0,25% στις 3.425 μονάδες και η μεσαία κεφαλαιοποίηση του FTSEM ενισχύεται κατά 0,4% στις 2.410 μονάδες.

Στο ταμπλό σήμερα, το Ελ. Βενιζέλος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις σε τζίρο που είναι στα 2 εκατ. ευρώ ήδη από το πρώτο μισάωρο των συναλλαγών, με ελαφρώς πτωτική κίνηση κατά 0,2% στα 9,18 ευρώ.

Στις τράπεζες οι Πειραιώς και Eurobank ενισχύονται κατά 0,9% και 0,8% αντίστοιχα, ενώ οι Εθνική και η Alpha σημειώνουν προς ώρας μικρές απώλειες έως 0,23%.

Με ανοδική διάθεση έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ που ενισχύεται κατά 0,8%, ο Τιτάνας διευρύνει ξανά τα ιστορικά υψηλά του με+1,1%, ενώ ελαφρώς ανοδικά κινούνται Μυτιληναίος, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Jumbo και ΟΠΑΠ.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.