Φάμελλος σε Μητσοτάκη: ”Για ποιο λόγο ποδοπατάτε τα όνειρα των νέων και το Σύνταγμα;”

«Ενώ εμείς είμαστε εδώ στη Βουλή, νέοι και νέες διαμαρτύρονται κύριε πρωθυπουργέ κατά των δικών σας σχεδίων, γιατί τους λέτε απλά και χυδαία ότι πρέπει να έχουν δυνατότητα να πληρώσουν στα ΑΕΙ» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, το οποίο και χαρακτήρισε ως νομοσχέδιο της αρπαχτής.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε «απάντηση δεν δώσατε στην ομιλία σας κύριε πρωθυπουργέ, για ποιο λόγο ποδοπατάτε και τα όνειρα των νέων και το Σύνταγμα για οικονομικά συμφέροντα λίγων κολλητών σας», πρόσθεσε ενώ χαρακτήρισε προκλητική τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι κάποιοι κάνουν καριέρα στις διαδηλώσεις.

«Μάς χτύπησαν τα ΜΑΤ έξω από τη Μαλαματίνα, ναι, κάνουμε καριέρα στις διαδηλώσεις και είμαστε υπερήφανοι γιατί η πρώτη μας κινητοποίηση ήταν για το Πολυτεχνείο. Εκείνη την ίδια περίοδο άλλη καριέρα έκανε ο εκ δεξιών καθήμενος του πρωθυπουργού κ. Βορίδης. Αυτή η κυβέρνηση είστε κ. Μητσοτάκη», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος και συνέχισε «Ναι κάνουμε καριέρα κ. πρωθυπουργέ. Εσείς πού κάνατε καριέρα; Σε δημόσιο πανεπιστήμιο πήγατε; Και όσο για καριέρα στη ζωή, εμείς δεν διοριστήκαμε στην Εθνική Τράπεζα εξαιτίας του επιθέτου».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.