Ασταμάτητη μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον Βαρνάβα και έχει καλύψει ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, έχοντας προκαλέσει εκτός από οικολογική καταστροφή, ζημιές και σε πολλές κατοικίες.

Από το μεσημέρι της Κυριακής έχουν σταλεί δεκάδες μηνύματα από το 112 σε κατοίκους πολλών οικισμών, ενώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα αφορούσαν πολίτες σε Διόνυσο, Ραπεντώσα, Μαραθώνα, Ροδόπολη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, τόνισε πως καταβάλλουν προσπάθεια να διώξουν τους πολίτες με το ζόρι, καθώς πολλοί θέλουν να μείνουν να σώσουν τις περιουσίες τους.
Επίσης, τόνισε πως μεγάλη είναι η ζημιά στο Καλέντζι. “Δεν έχουμε πλήρη εικόνα ακόμα, αλλά έχουν καεί σπίτια” πρόσθεσε.
Την ίδια στιγμή, στον Διόνυσο η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια







