Η Deloitte εγκαινιάζει υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που υποστηρίζεται από την NVIDIA και την Oracle

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως, η Deloitte Touche Tohmatsu Limited, ανακοίνωσε ότι εισάγει μια νέα υπηρεσία με την ονομασία «AI Factory as a Service», η οποία δημιουργήθηκε με τη χρήση της τεχνολογίας AI της NVIDIA και των εργαλείων της Oracle.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ανέφερε ότι η υπηρεσία αυτή είναι σαν ένα εργαλείο «όλα σε ένα» για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, συγκεκριμένα της Generative AI, η οποία δημιουργεί νέο περιεχόμενο για να βοηθήσει τις εταιρείες να χειριστούν την ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη και ευέλικτη προσέγγιση στα καθήκοντά τους.

«Από τη στρατηγική και το σχεδιασμό έως την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση, το AI Factory as a Service δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν ταχύτερο χρόνο απόδοσης. Και με τις ενσωματώσεις από την NVIDIA και την Oracle, δίνουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες κάθε κλάδου να σχεδιάσουν το βέλτιστο μείγμα δυνατοτήτων τους για εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις», δήλωσε ο Nitin Mittal, παγκόσμιος ηγέτης AI και διευθυντής της Deloitte LLP.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.