Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, την προεκλογική τροχιά, στην οποία βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στο ΕΡΤNews, τόνισε ότι κανείς δεν ήταν από την αρχή ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη. «Ήμασταν όταν έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, την ιδεολογία, το πολιτικό εύρος του ΣΥΡΙΖΑ και όταν αβάνταρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε και συνέχισε:

«Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας, έστρεφε την κοινή γνώμη σε ζητήματα που δεν είναι πολιτικά και είχαν να κάνουν με το προσωπικό του στυλ, την προσωπική του ζωή, το σπίτι του, τις Σπέτσες ή οτιδήποτε άλλο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.