Κρεμλίνο: Το Κουρσκ σίγουρα θα απελευθερωθεί

Ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, υπογράμμισε ότι «δεν έχει αμφιβολία» ότι η περιοχή του Κουρσκ στη Ρωσία θα απελευθερωθεί. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας μόλις ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο των οικισμών Melovaya, Podol και Sudzha, που βρίσκονται όλοι στο Kursk.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πεσκόφ ανέφερε ότι ενώ ο ρωσικός στρατός σχεδιάζει να πολεμήσει όσο χρειαστεί, πιστεύει ότι η απελευθέρωση θα έρθει «πολύ σύντομα». Στη συνέχεια σχολίασε γιατί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φόρεσε στολή κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, δηλώνοντας ότι ο αρχηγός του κράτους «το έκρινε απαραίτητο».

Μιλώντας για κυρώσεις, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η Μόσχα «προσαρμόστηκε καλά» σε αυτές, με την οικονομία της χώρας να «αναπτύσσεται με αρκετή σιγουριά».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.