Μεντβέντεφ: Οι χώρες του ΝΑΤΟ πιθανοί πυρηνικοί στόχοι

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε ότι όλες οι χώρες που εντάσσονται στο ΝΑΤΟ γίνονται αυτόματος στόχος για τον ρωσικό στρατό, συμπεριλαμβανομένων των αντιποίνων που περιλαμβάνουν πυρηνικά όπλα.

Ο Μεντβέντεφ άφησε να εννοηθεί ότι τα νεοενταχθέντα κράτη του ΝΑΤΟ, όπως η Φινλανδία και η Σουηδία, βρίσκονται πλέον «σε ένα εχθρικό μπλοκ» εναντίον της Ρωσίας, τονίζοντας ότι αυτό δεν βελτίωσε τη ζωή των πολιτών τους.

Ταυτόχρονα, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας κατηγόρησε για άλλη μια φορά τις δυτικές χώρες ότι «πνίγονται στη ρωσοφοβία», προσθέτοντας ότι η έκταση της εχθρότητας αυτών των χωρών απέναντι στη Μόσχα είναι εκπληκτική. «Έμαθαν προσεκτικά τις μεθοδολογίες των προκατόχων τους», κατέληξε.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.