Το Ιράν ισχυρίζεται ότι έπληξε τη Μοσάντ και το κέντρο στρατιωτικών πληροφοριών του Ισραήλ

Η Αεροδιαστημική Δύναμη του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) ανακοίνωσε ότι έπληξε με πυραύλους αέρος τις Στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών (Aman) του Ισραήλ και το Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων (Mossad) του Ισραήλ, σύμφωνα με το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

«Με τη χάρη του Παντοδύναμου Θεού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου, οι μαχητές της Αεροδιαστημικής Δύναμης του IRGC, σε μια επιχείρηση με στόχο την επίτευξη επιπτώσεων, παρά την ύπαρξη εξαιρετικά προηγμένων αμυντικών συστημάτων, έπληξαν το κέντρο στρατιωτικών πληροφοριών του στρατού του σιωνιστικού καθεστώτος που ονομάζεται Aman και το κέντρο σχεδιασμού τρομοκρατικών επιχειρήσεων και κακών του σιωνιστικού καθεστώτος (Μοσάντ) στο Τελ Αβίβ, και αυτό το κέντρο καίγεται αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο ιρανικός στρατός.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την προειδοποίηση του Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων του Ιράν, Κιουμάρς Χεϊντάρι, ότι η χώρα του θα εντείνει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ τις επόμενες ώρες.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.