Νέες μεγάλες συγκεντρώσεις για «Το Έγκλημα των Τεμπών»

Να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες! Στην κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12μμ.

Μετά τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση και το συλλαλητήριο της Τετάρτης για το δυστύχημα στα Τέμπη, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12:00.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή αναφέρει: «Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα στις 8 Μάρτη, με αφορμή το τραγικό «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών¨, έδωσε και μήνυμα συνέχισης του αγώνα».

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.