«Δύσκολη μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ που έχει γυρίσει περισσότερο προς τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’ Αθήνας με τη Ν.Δ. Νίκος Παπαθανάσης.
Τόνισε παράλληλα πως η ΝΔ δεν μιλά για μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός δεν θα είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.
«Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα πάρει την εντολή αλλά το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει κόκκινες γραμμές επομένως το βλέπω πολύ δύσκολο γιατί έχει σηκώσει τοίχους επικοινωνίας και έχει γείρει πιο πολύ στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μιλήσουμε για μια κυβέρνηση όπου πρωθυπουργός δεν θα ήταν ο αρχηγός του πρώτου κόμματος»
Σημείωσε τέλος πως η χώρα θέλει μια σταθερή κυβέρνηση, στρέφοντας τα πυρά του στο σύστημα της απλής αναλογικής.
«Η απλή αναλογική είναι μια βόμβα στην πολιτική σταθερότητα θα δείτε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο ώριμοι για κυβερνήσεις συνεργασίας στην Ελλάδα. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο με τις κυβερνήσεις συνεργασίας νομίζω ότι η χώρα θέλει μια σταθερή ισχυρή κυβέρνηση»







