Οι Χούθι υπόσχονται να βάλουν στο στόχαστρο κάθε πλοίο που προμηθεύει αγαθά στο Ισραήλ

Ο ηγέτης του κινήματος Χούτι της Υεμένης, Αμπντέλ Μαλίκ Μπαντρ αλ-Ντιν αλ-Χούτι, προειδοποίησε  ότι η ομάδα θα βάλει στο στόχαστρο “κάθε πλοίο οποιασδήποτε εταιρείας” που εμπλέκεται στην προμήθεια αγαθών στο Ισραήλ ως απάντηση στην “ισραηλινή επίθεση στη Ράφα”.

“Κάθε φορά που ο εχθρός τείνει να κλιμακώσει, εμείς πρέπει να κλιμακώσουμε περισσότερο”, δήλωσε ο αλ Χούτι σε τηλεοπτικό διάγγελμα, προσθέτοντας ότι η υποστηριζόμενη από το Ιράν ομάδα εξετάζει ήδη “την πέμπτη και την έκτη φάση κλιμάκωσης” της σύγκρουσης, η οποία θα περιλαμβάνει “πολύ σημαντικές, ευαίσθητες και σημαίνουσες επιλογές”.

Ο επικεφαλής των Χούτι δήλωσε ακόμη ότι “δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές” που θα μπορούσαν να σταματήσουν την μαχητική ομάδα από το να πραγματοποιήσει τις ενέργειές της.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.