Η Ευρώπη ανοίγει μεικτά ενόψει των καταναλωτικών δεδομένων

Οι κύριοι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Ευρώπη άνοιξαν μεικτά την Πέμπτη, εν αναμονή της νεότερης έκθεσης για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα δημοσιεύσει επίσης τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασής της. Εν τω μεταξύ, το βρετανικό κοινό αξιολόγησε την πρόταση δήλωσης προϋπολογισμού που υπέβαλε η Υπουργός Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς, η οποία περιελάμβανε αύξηση των φόρων κατά συνολικά 26 δισεκατομμύρια λίρες την περίοδο από το 2029 έως το 2030.

Ο DAX αυξήθηκε κατά 0,17% καθώς η Rheinmetall AG κέρδισε 0,90%. Οι FTSE 100 και CAC 40 παρέμειναν αμετάβλητοι. Ο Euro Stoxx 50 έχασε 0,17% καθώς η Prosus NV μειώθηκε κατά 1,82% στις 9:01 π.μ. ώρα Κ. Ευρώπης.

Το ευρώ και η λίρα Αγγλίας παρέμειναν αμετάβλητες έναντι του δολαρίου στις 8:59 π.μ.Κ. Ευρώπης,  πωλούμενο για 1,15912 δολάρια και 1,32392 δολάρια, αντίστοιχα.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.