Στ. Πέτσας: Οι άξονες της ομιλίας του πρωθυπουργού

Στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας για όλα όσα ταλανίζουν τη χώρα μας, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 7 το απόγευμα στη ΔΕΘ.

Στις 19:00, σήμερα, θα το ακούσετε την ομιλία του Πρωθυπουργού. Θα κινηθεί σε δύο άξονες: Ο πρώτος αφορά τα βραχυπρόθεσμα, το πως θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία, ιδίως για όσους είχαν πολύ μεγάλη μείωση του τζίρου είτε στον τουρισμό, είτε στην εστίαση, είτε σε άλλα επαγγέλματα. Ο δεύτερος αφορά τις μεσοπρόθεσμες λύσεις που θα βάλουμε  στο τραπέζι, με μειώσεις φόρων και εισφορών, που θα τονώσουν την απασχόληση και την ανάπτυξη.

Η μείωση της  εισφοράς αλληλεγγύης, η μείωση ασφαλιστικών εισφορών, η μείωση του ΕΝΦΙΑείναι τρεις πτυχές της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει αναδείξει ο ίδιος, πολλές φορές στο παρελθόν. Παρά  την πανδημία που έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή παγκόσμια οικονομική κρίση, θα προχωρήσουμε στις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματός μας, για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.