Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για το ”καλάθι του νοικοκυριού”: Τι απαντά η αγορά;

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης αναφορικά με το ”καλάθι του νοικοκυριού”.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο κ. Παπαθανάσης υποστήριξε: “Η πρώτη αποτύπωση είναι θετική. Τα προϊόντα είναι σε χαμηλότερη τιμή”. Ακολούθως τόνισε πως όλα τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στο ”καλάθι” είναι σε φθηνότερη τιμή συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα.

Παραδέχθηκε πάντως πως όταν ξεκινά ένα μέτρο χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις, επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη σήμανση ώστε να βρίσκουν οι καταναλωτές πιο εύκολα τα προϊόντα, να υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις, να δίνουν οδηγίες οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ κτλ.

“Γενικά το πρόβλημα ήταν πώς βρίσκουμε τα προϊόντα μέσα στο σούπερ μάρκετ. Αυτό είναι κάτι που διορθώσαμε χθες και νομίζω ότι σήμερα θα είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα, αλλά ένα νέο μέτρο χρειάζεται και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, κάτι το οποίο κάνουμε και ποτέ δεν το αρνηθήκαμε” πρόσθεσε.

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.