H Φοβερά Προστασία Α.Ε. πιστοποιήθηκε ως “Great Place to Work”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το 2023 ξεκίνησε για την Φοβερά Προστασία ΑΕ, με μια πολύ σημαντική διάκριση! Συγκεκριμένα τονίζει, πως μέσα από τη συμμετοχή της στον θεσμό Great Place to Work® διακρίθηκε για τις σχέσεις εμπιστοσύνης, τα κίνητρα ανάπτυξης που προσφέρει στους ανθρώπους της και το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον συνολικά.

Το “Great Place to Work” στοχεύει στην ανάδειξη της εκάστοτε εταιρείας ως η καλύτερη επιλογή χώρου εργασίας. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα από την αξιολόγηση των ίδιων των υπαλλήλων για το περιβάλλον και την κουλτούρα εργασίας εντός του οργανισμού όπου εργάζονται. Αποστολή του θεσμού είναι να βελτιώσει και να ενδυναμώσει το περιβάλλον εργασίας έτσι, ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζόμενων.

Ο κ. Γιώργος Καρράς, πρόεδρος και CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Συνεχίζουμε και αλλάζουμε μαζί, μέσα σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η πιστοποίηση του Great Place to Work μάς κάνει περήφανους και μάς δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά μας στον χώρο εργασίας.”