Coral Gas και Wise Greece… «Παρέα προχωράμε μπροστά»

Η Coral Gas σε συνεργασία με τη Wise Greece παρουσιάζουν και εκκινούν στα Ιωάννινα, το πρόγραμμα «Παρέα, προχωράμε μπροστά».

Για έξι μήνες, έμπειροι εκπαιδευτές, θα διαθέτουν online εκπαιδεύσεις στους συμμετέχοντες, σε μια διαφορετική θεματική ενότητα κάθε μήνα, με στόχο να τους προσφέρουν πρακτικές και όχι μόνο θεωρητικές γνώσεις, για θέματα όπως οι επιχειρηματικές τάσεις του μέλλοντος, η αποτελεσματική χρήση τεχνολογικών εργαλείων για marketing και επικοινωνία, το storytelling και branding, η βιωσιμότητα και η κοινωνική ευθύνη κ.α.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέντορες που θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους καθοδηγήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, ενώ θα ανακαλύψουν και επιτυχημένα μοντέλα και επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν με απαραίτητη εγγραφή και μετά τη λήξη του θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, καθώς και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

 

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.