Ο πατέρας του 20χρονο, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 4» ενημέρωσε πως ο 20χρονος γιος του αποσωληνώθηκε και τους χαμογέλασε.
Η υγεία του 20χρονου όπως είπε ο πατέρας του Νίκος Στρατέλος βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.
Ο Νίκος Στρατέλος, υπογράμμισε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο.
Συγχρόνως ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».







