Το ετήσιο συνέδριο του YES­Europe για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το 2023, ο οργανισμός YES-Europe διεξάγει, για πρώτη φορά, την ετήσια διάσκεψή του στην Ελλάδα, από 21 έως 23 Απριλιου 2023 στο Κέντρο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Αθήνα, σε συνεργασία με την τοπική ομάδα, YES-Europe Greece και στρατηγικό συνεργάτη, την Resilient Planet.

Με την έκδοση εισιτηρίου δικαιούστε:

  • πρόσβαση στην ετήσια διάσκεψη της YES-Europe
  • vegan μεσημεριανό γεύμα και σνακ στο χώρο
  • εκδρομή το Σάββατο που θα σας παρουσιάσει πρακτικές εφαρμογές της βιωσιμότητας στην Αθήνα. Θα μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές: Επίσκεψη στον κήπο των κεντρικών γραφείων της Συμβίωσης στην Αθήνα ή Επίσκεψη στο Οικολογικό Εργαστήριο Ήλιος

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να φέρουν το δικό τους μπουκάλι νερό ή επαναχρησιμοποιήσιμα κύπελλα για τη μείωση των αποβλήτων.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε για οικονομικούς λόγους, επικοινωνήστε στο ac2023@yeseurope.org

η Διάσκεψη έχει στόχο να καλύψει ένα εύρος θεματικών όπως: η ενεργειακή μετάβαση, η σημασία των ΑΠΕ στην επιτάχυνσή της, η κλιματική κρίση σε συνδυασμό με τις ανισότητες που επιφέρει, τα κριτήρια ESG, η πράσινη καινοτομία, η θέση των νέων στην ενέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη και ο ρόλος-κλειδί των γυναικών στους κλάδους αυτούς.