Τσαπανίδου: «Κούφιες οι υποσχέσεις Μητσοτάκη» (video)

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στρέφοντας τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει την ευθύνη μπαλάκι και την πετάει στους προηγούμενους», σχολίασε αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τον τρόπο που το Μέγαρο Μαξίμου το διαχειρίζεται.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις και στις εκλογές, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα είναι πρώτη δύναμη, ενώ σημείωσε ότι αποδείχθηκαν κούφιες οι υποσχέσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης το 2019 όταν κέρδισε τις εκλογές.

«Ξεκάθαρα από ανακοίνωση του ΟΣΕ διευκρινίζεται ότι από τη φωτιά που ξέσπασε το 2019 στην περιοχή Ζάχαρης στη Λάρισα, κάηκαν όλα και δεν έμεινε τίποτα, δεν λειτουργούσε τίποτα από την τηλεδιοίκηση. Περιμένουμε την προανάκριση για να δούμε τι συνέβη και ελπίζουμε να μην επιχειρείται μια ακόμη προσπάθεια συγκάλυψης», υπογράμμισε εκ νέου για την τραγωδία των Τεμπών.

Σε ό,τι αφορά τη σύμβαση 717, η κ. Τσαπανίδου τόνισε:

«Πρώτον, το έργο που παραδίδεται δεν μετριέται με παραδόσεις σταθμών κλπ. Δεύτερον, αυτό που συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ και το ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας είναι ότι παραλάβαμε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά μια σύμβαση η οποία ήταν εξαιρετικά μπερδεμένη. Το αποτέλεσμα είναι ότι πιστοποιημένα, με επίσημα έγγραφα, παραδόθηκε με την αλλαγή της κυβέρνησης στη ΝΔ το 2019 ένα έργο που είχε ολοκληρωθεί σε ποσοστό άνω του 68%, συγκεκριμένα 72,4% και μια σύμβαση η οποία ήταν ξεκάθαρη, χωρίς να υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα για να μπορέσει να γίνει και η συμπληρωματική που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί. Η ΝΔ αυτό, για κάποιο λόγο δεν το έκανε»