H LEXIS συμμετέχει στη Salonica Electronix 2023

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. προσκαλεί τους συνεργάτες της στην έκθεση Salonica Electronix 2023, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/03 και τo Σάββατο 11/03 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να συζητήσουν από κοντά, στο περίπτερο της LEXIS Booth 24, για τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει η εταιρία σε συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας (UPS), ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης, VPN, ΑΙ συστήματα παρακολούθησης & Video Analytics, Cyber Security & Firewalls.

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων, η LEXIS αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τα προϊόντα των οίκων DRAYTEK, EATON, VIVOTEK, FORTINET, HILLSTONE, KEDACOM, ATCOM, NEWROCK, TAINET, PATTON, ενώ διαθέτει το δικό της brand σε UPS, τα LEXPOWER.

Καθημερινά η LEXIS προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής σε Ελλάδα και Κύπρο με πάνω από 3.500 εγκαταστάσεις σε Αεροδρόμια, Ένοπλες Δυνάμεις, Πανεπιστήμια, Φαρμακοβιομηχανίες, Ξενοδοχεία, εταιρίες logistics, κ.α. τις οποίες συντηρεί και υποστηρίζει σε 24ωρη βάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.