Ανδρουλάκης: «Εάν υπάρχουν ευθύνες πολιτικών, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και μετά στη φυλακή»

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και στους Ράνια Τζίμα έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «το σύστημα Τσίπρα είναι χορηγός του συστήματος Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ο ελληνικός λαός έχει μία επιλογή ενός κόμματος που κυβερνά, το οποίο έχει φέρει παρακμή στους θεσμούς, παρακμή στην οικονομία γιατί οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, έχει δημιουργήσει τεράστια ζητήματα που αφορούν το πολιτικό ήθος, με απίστευτες δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα Τέμπη, τα οποία προσβάλλουν τον ελληνικό λαό. Και από την άλλη έχουμε ένα κόμμα που κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, διότι είναι μία συνομοσπονδία θολούρας. Είναι χορηγοί του κ. Μητσοτάκη. Η δική μου προσπάθεια είναι την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ να είναι η ισχυρή προοδευτική δύναμη του τόπου. Ζητώ την εμπιστοσύνη του λαού για να σπάσουμε την ομηρία του συστήματος του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Γι’ αυτό, λέω ελάτε την Κυριακή να σπάσουμε την ομηρεία μεταξύ των δύο αυτών συστημάτων και ζητώ ισχυρή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι μόνο αυτά όμως. Να θυμίσω τις «Πρέσπες του Αιγαίου» – όλα αυτά είναι δώρα στον Μητσοτάκη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και διερωτήθηκε: «Θα τα έλεγε αυτά ο Ανδρέας Παπανδρέου;».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρόσθεσε: «Τι είπε για τον φράχτη ο κ. Τσίπρας; Αντί να τον πληρώσει ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, να τον πληρώσει ο Έλληνας, και τα άλλαξε όλα στο debate. Γιατί πριν από τον Κατρούγκαλο, δεν έβγαλε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον πρώην υπουργό Οικονομικών του (σ.σ. Τσακαλώτο), που μίλησε για τοπικά νομίσματα;» Ο κ. Ανδρουλάκης συνέχισε αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή: «Είναι δυνατόν να βγαίνουν Κασιδιάρης και άλλοι χρυσαυγίτες και να δίνουν «γραμμή» για τις εκλογές και, την ίδια μέρα, να λέει εδώ στο MEGA, σε εσάς, ο κ. Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Να γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία για την απαγόρευση Κασιδιάρη. Χορεύει τανγκό με αυτούς τους δολοφόνους. Όλα αυτά προσβάλλουν τον προοδευτικό κόσμο. Γι΄ αυτό λέω σε κάθε δημοκράτη, προοδευτικό αριστερό: Ελάτε να κάνουμε μια νέα αρχή. Δεν αξίζει στον Ελληνικό Λαό να υπάρχει ένα κόμμα που χορηγεί τη Νέα Δημοκρατία.»

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.