Μπακογιάννη: «Θα υπάρξει αστάθεια στη χώρα αν η ΝΔ χάσει έστω και μία μονάδα»

«Θα υπάρξει αστάθεια στη χώρα αν η ΝΔ χάσει μία μονάδα και εισέλθουν στη Βουλή άλλα δύο κόμματα», δήλωσε στα Παραπολιτικά η Ντόρα Μπακογιάννη εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Ο αγώνας ξεκινάει σήμερα και τελειώνει 25 Ιουνίου. Θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε τον ίδιο αγώνα που κάναμε όλο αυτό τον καιρό. Αν εξαιρέσουμε ότι εγώ τουλάχιστον θα πρέπει να επισκεφτώ και δύο άλλες περιοχές της χώρας αλλά κατά τα άλλα θα είμαστε στην Κρήτη ξανά με τις προτάσεις μας, ξανά με τα προγράμματά μας, ξανά με τη θετική προσέγγιση την οποία έχουμε. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν θα έχουμε τίποτα κολοσσιαίες αλλαγές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Μικρά πράγματα.»

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι τουρκικές εκλογές, μερικές ώρες μετά τον θρίαμβο του Ταγίπ Ερντογάν, με την κ. Μπακογιάννη να χαρακτηρίζει ως «αδύναμο» τον Κεμάλ Κιλιντσαρογλου. 

«Οι Τούρκοι είχαν να επιλέξουν από τη μια μεριά έναν ηγέτη ο οποίος τους μίλησε στο συναίσθημα και έδινε την αίσθηση της στιβαρότητας και της προοπτικής, και από την άλλη μεριά τον πιο αδύναμο από τους επτά ηγέτες και επτά ηγέτες οι οποίοι δεν συμφωνούσαν σε απολύτως τίποτα μεταξύ τους. Δεν είναι χαζός ο λαός κατάλαβε ότι θα έμπλεκε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σε καινούργια δεδομένα τα οποία ήταν τελείως αχαρτογράφητα νερά και τελικώς το φοβήθηκε»

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι θα μπει η Τουρκία εκ νέου στο ΔΝΤ, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως «θα προσπαθήσει να το αποφύγει με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το αποφύγει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.